Doe de test en win

Win een 3D printer

Voor wie is de I-factor?

I-factor is bedoeld voor Starters, Young Professionals en 3e en 4e jaars studenten met een mbo, hbo of universitaire achtergrond die geïnteresseerd zijn om mee te werken aan innovaties die vanuit de Innovatieloods worden geïnitieerd. Na hun studie kunnen kandidaten (hiermee) eventueel een eigen bedrijf starten of een stempel drukken op de nieuwste (technologische) ontwikkelingen in de regio.

Wat doe jij na de studie?
Starters en Young Professionals kunnen een traineeship volgen met behoud van een baan en zekerheid. Zij worden ondersteund tijdens een Start-up of Spin-off en blijven lid van onze community. Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in met je gegevens en maak dan de I-factor test.

Wie zijn wij?
Thom Engineers B.V. sponsort deze website, is initiator van de I-factor en werkt al jaren samen met de Innovatieloods in Vorden. Thom Engineers B.V. en de website gratiseventpas.nl zijn van dezelfde eigenaren.

Ga snel aan de slag en ontdek of jij het in je hebt!
Nadat je de gegevens hebt verwerkt en op de knop verstuur hebt geklikt, ga je verder met de test en vul je 10 vragen in. Dit kost ongeveer 10 minuten van je tijd. Aan de hand van de antwoorden geven we je telefonisch advies hoe jij je verder kunt ontwikkelen. Ben je geïnteresseerd, ga dan snel aan de slag! 

Wil je eerst meer weten over de Innovatieloods ga dan naar https://innovatieloods.nl.

Activiteiten

Trekkingsdata wordt binnenkort bekend gemaakt.

Doe mee met gratis eventpas!

Vraag de eventpas aan door het formulier in te vullen. Je wordt dan lid van onze community en ontvangt een uniek lotnummer waarmee je automatisch meedoet aan al onze toekomstige winacties.

Gratiseventpas.nl is een initiatief van Lubron Technical Services B.V., Réwoud Talentontwikkeling, Thom Engineers B.V. en Bouwkracht Vakpersoneel B.V.

Hoe vraag ik een pas aan?

Klik hier voor meer informatie.


Actievoorwaarden

  • Je bent 16 jaar of ouder.
  • Je woont in de Achterhoek, Liemers, Stedendriehoek of Twente.
  • Je hebt affiniteit met de techniek-, bouw- of groensector.
  • Elk lotnummer is gekoppeld aan één persoon.
  • Onze Algemene voorwaarden & Privacyverklaring zijn van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen over deelname of ben je je lotnummer kwijt? Neem dan contact met ons op. Bel 088-225 2009 of stuur een e-mail naar info@gratiseventpas.nl.

Vul je gegevens in

Vul alle velden in om een pas aan te vragen. Daarna ontvang je van ons een e-mail met een link om je deelname te bevestigen en een uniek lotnummer.

Tip: Licht je familie, vrienden en kennissen in. Zij kunnen ook een pas aanvragen!